Tuesday, December 29, 2009

Countdown...

Ni bukan countdown nak tahun baru gregorian.

Ni countdown nak masuk sekolah semula...4 Januari.

Kena tengok baju, kena tengok seluar. Baju rasanya masih boleh pakai. Seluar tak tau la. Hopefully, masih muat.

Kalau tak kena pergi Jusco beli seluar baru. Nak gi Jusco @ Aeon baru, tak buka lagi. Masih lagi belum buka dan masih macam kena bom food-court dia.

Minggu lepas dah ambil jadual, semalam dah telefon penyelaras. Dari jadual minggu ke 8 baru take over the classes.

Kata saya...hi, hi, nampak gayanya kena buat office kat rumah, bilik tak ada...

5 comments:

sya said...

Kat rumah ni rasanya sume dah settle dah smlm.. tup tup bila tgk Arif dpt samping teringat kena belikan baju Melayu putih.. lupa sungguh

jorazak said...

sya
1. yg sekolah menengah hari ni pendaftaran. yg sekolah rendah dah settle on 29.
2. hi, hi, tuan punya blog aje yg nak "mendaftar" hari isnin ni...

blogmaster said...

ada yang menarik pendaftaran tahun ni.. tahun lepas bayaran nyamacam tak terasa..yuran PIBG pun sekolah kembalikan.. tahun ni apasal lak pulak yuran berlipat-ganda, tahun lepas tak sampai RM 400... tahun ni pulak dah lebih RM 700 untuk anak sekolah PIBG je RM 50 ... agaknya menteri lain pegawai pendidikanpun buat-buat lupa ....

blogmaster said...
This comment has been removed by the author.
jorazak said...

san
tu sebab agaknya dikatakan pembayaran boleh dibuat secara ansuran. memanglah boleh bayar sikit-sikit, tapi bila kumpul jadi banyak le...