Tuesday, October 21, 2008

Utusan Malaysia NO

Seorang ketua UMNO bahagian dengan bangganya berkata beliau tak takut kena saman dan akan terus bercakap kepentingan orang Melayu, rakyat dan negara Malaysia.

Beliau seterusnya berkata usaha menyaman UM bermakna mencabar maruah Melayu kerana akhbar tersebut dimiliki orang Melayu. Menurutnya, mencabar orang Melayu sama seperti mencabar Umno.

Saya orang melayu tetapi tidak terasa dicabar atau rugi apa-apa bila UM disaman. Kalau UM tutup kedai pun saya masih boleh baca BH.

Kata saya...saya lebih suka baca STAR lagi, lebih berita, lebih pengetahuan dan lebih intelektual. hi, hi, ni sahlah iklan suruh baca STAR...

2 comments:

Helena said...

Hehe... promote nampak.

Helena suka NST. Pastu baru Star. UM ni macam takde isi la.....ceta gossip n ceta artis boleh la.

jorazak said...

helena
saya suka baca sebab, foreign dan sports news lebih menyeluruh dan local news tidak "berat sebelah". masa sekolah dulu memang suka nst tapi bila dah mula kerja saya tukar ke star. seperti yang saya kata sebabnya: lebih berita, lebih pengetahuan, lebih intelektual ... hi, hi.