Tuesday, July 21, 2009

Muzium Tentera Darat

Satu hari minggu dalam perjalanan balik dari KL ke Melaka, singgah di PD. Bawa budak-budak 4 orang ni ke Muzium Tentera Darat. Hi, hi, saya yang entah dah berapa kali berkursus dan berbengkel di PD pun sebenarnya belum pergi ke muzium yang percuma ini...layan ajelah gambarnya...










Kata saya...kalau bukan sebab anak-anak mungkin tak jejak lagi muzium ni. Lain kali, mungkin singgah pula muzium Kor Amor...

9 comments:

MA said...

Haha..tak masuk terowong kominis tu? Saya pun bawak budak2 ni semua pergi masa cuti bulan 6 dulu...

jorazak said...

MA
hi, hi, mestilah masuk! bebudak tu punyalah excited...

suka menanti said...

Aik...cerita yang sama pulak hari ini, jam nyapun hampir sama... 9.00 am dan 9.41am, dah le pelakon-pelakonnyapun orang yang sama....he..he..he..mimpi ape agaknya ye..

jorazak said...

suka menanti
hi, hi, siapa tulis dulu...

sya said...

Ingatkan kat Alor Gajah sbb nenguk gambar ada tanda Alor Gajah.. rupenya di PD

blogmaster said...

Salam Jo,
tahniah, baru aku dapat agak siapa itu 'suka menanti' cam tu lah zaman siber..

orang sebelah aku, jangankan blog, talipon pun tak berapa nak guna...

jorazak said...

sya
hi, hi, alor gajah mana ada train. tak silap train station cuma ada (kalau tak silap) batang melaka.

jorazak said...

san
1. dah terang lagi kan nak bersuluh...
2. eii, hang mana tahu dia senyap-senyap ada facebook, cuba tanya, hi, hi.
3. husband boss hang tu apa cerita? do okay ke belum?

blogmaster said...

Salam Jo,
aku tak dapat khabar, tak pi tanya pun, ikan bilis tak boleh nak bercampur dengan jerung, kena tiup pun boleh sampai ke lain benua...
Yang aku tau dia baru balek vacation dari UK 2 minggu. Kengkawan yang jumpa kata kesan kat muka masih ada lagi.