Thursday, January 28, 2010

Angkat Tangan

Kalau saya pandu Naza, mereka yang dulu angkat tangan.

Kalau saya pandu gen 2, kadang-kadang mereka angkat tangan.

Kalau saya pandu kancil, mereka macam tak mau pandang.

Kata saya...tak ape lah, janji diorang bagi saya masuk!

6 comments:

sya said...

Saya pulak ikut mood lak angkat tangan tak kira le org tu drive apa.. sebab saya tak kenal sangat jenis keta.. bagi saya keta dua jenis.. besau dan kecik.. tu aje

jorazak said...

sya
hi, hi, ni bukan kes angkat tangan kat org kita kenal. ni kes kat pintu pagar. sejak kembali bertugas itu yg saya nampak...tapi tak kisah la...kalau diorg angkat tangan saya pulak kena balas

blogmaster said...

Naza tu tinggi jelas boleh nampak, gen2 tu tinted 30% light reflection tinggi tak berapa nampak..... kancil pulak kecil sangat senyap pulak tu.. camana nak perasan.....emmmmm

aintsuperwoman said...

kalau naik motor?

jorazak said...

san
biasanya aku kalau sampai kat tempat pengawal, aku rolled down the window...

jorazak said...

aintsuperwoman
hi, hi, sah kena tahan. ingatkan student!