Wednesday, April 15, 2009

Tak Habis Lagi?

Ingatkan dah settle itu hari. Rupa-rupa masih lagi ada yang berangan-angan. Baru lepas persidangan masih nak berebut kuasa lagi. Rupa-rupanya tunggu PM baru naik.

Kata saya...siapalah yang TERSILAP PANGKAH jadikan makhluk-makhluk ni jadi YB?!

8 comments:

sya said...

Orang yg pangkah tu ingat cam citer Ali Baba kot.. jadi marjinah pangkah aje mana rumah dapat

atenah said...

hi jo, slalu lunch kat cafe kejuruteraan je ke?

blogmaster said...

Jo, cepat betul mu dapat bau... aku dok cari siapa dan kat mana, baru semalang dapat clue, itu pung dari malaysianinsider, cari gak dalang blog PM http://www.1malaysia.com.my/

tapi dok ada apa-apa klu pulok..

jorazak said...

sya
yg memangkah dan yg dipangkah sama aje. nak buat camana agaknya dah tak ada calon yg sesuai.

jorazak said...

atenah
1. sebelum you balik malaysia, saya di fakulti, jadi kafe kejuteraan tu memang tempat makan breakfast, lunch & sometime dinner.
2. around the time you balik, saya dah berpindah ke pejabat SERI dekat PTSL, jadi makan tak menentu, sebab bila dah keluar susah dapat parking.
3. sekali sekala makan kat kafe FST.

jorazak said...

hassan,
hi, hi, itulah hang. asyik dok baca, dengar dan lihat berita arus perdana. hi, hi, aku baca semua samada yg malaysia atau singapura. then baru buat kesimpulan,"boleh percaya ka?"

blogmaster said...

Sebenarnya lama dah tak meng 'arus' perdana... aku buat langganan RSS dari beberapa news feeder dan blog yang agak sihat isinya, itu pun tak terbaca juga..Cuma hari Ahad agak tak boleh miss NST CBT Yamin Wong tu..dalam Car Bike and Truck tu pun nak di masuk politik juga, tu yang makin letih nak membaca tu..

jorazak said...

hassan
baca-baca juga, tapis-tapis juga. tak kira yang arus perdana ke yang tidak.