Thursday, October 29, 2009

Satu Hari Sabtu...







Gambar-gambar lain boleh dilihat di FB saya...


Kata saya...main satu hari, sakitnya dah 5 hari belum sembuh-sembuh...


10 comments:

sya said...

Apa taknya sakit.. sehari dalam setahun aje sume muscle digunakan..

jorazak said...

sya
hi, hi, doktor suruh exercise regularly tak mau. inilah akibatnya...

Family Memoirs said...

Itulah namanya proses penuaan! Huhuhu

jorazak said...

ma'am
lepas main tu, muscles pulled all over. the next day dah okay but due to dehydration resulting severe gout on my left toe. yg biasanya sembuh the next day melarat sampai hari ni...

Helena said...

ooo ini la penyebabnyer you jalan dengkut2 yer hehe.... takpa. kena selalu2 la main.... jangan once a year.... :D

jorazak said...

helena
sakit muscle tu kerusi urut ada. gout tu aje yg tak mau hilang-hilang lagi. injection udah, makan ubat udah. kena tunggu bengkak tu surut...

blogmaster said...

Alamak Jo,
tak ada pulak berita awal aku dapat pasal game tu, kalau tak boleh pei tengok hampa main. Aku ada kat Klang masa tu.

jorazak said...

san
aku pun tak tahu nak lawan STAROBA Orange Cricket Club. asalnya nak lawan PJ Club. bebudak tu kebanyakannya baru habis belajar. yg paling tua kalau tak silap baru 38.

blogmaster said...

maknanya hang main untuk Malaysian Malay Veteran la bukan Staroba orange

jorazak said...

hassan
sudah tentu. sejak umur kita masuk veteran age group. bebudak staroba tu kl based. aku kat melaka susah le nak join.