Wednesday, December 31, 2008

Di Taman Buaya

Satu hari minggu bawa anak-anak ke Taman Buaya. Terdapat tarikan baru untu ke sana. Ada kolam untuk anak-anak mandi. Itulah tujuan utama ke sana pun. Tengok buaya hanya aktiviti sampingan di Taman Buaya.

Gambar 1: Bye-bye Mama dan Ayah
Gambar 2: Diorang nak sembelih kami - tolong!
Gambar 3: Buaya ni dah kenyang
Gambar 4: Ni gaya orang takut
Gambar 5: 5 orang pun tak larat nak tarik buaya niGambar 6: Anak-anak buaya
Gambar 7: Tarikan baru
Gambar 8: Bukan main seronok lagi dia
Gambar 9: Gambar untuk cover Battle of the Bands
Gambar 10: Muka-muka tak puas mandi di kolam
Kata saya...boleh tahan jugaklah dengan harga yang dikenakan, dapat mandi di kolam. Budak-budak seronok dan puas hati (walaupun niat di hati nak mandi lagi).

5 comments:

sya said...

wah best ek.. nanti nak bawa anak2 pegilah masa cuti CNY nanti. Arif dah lama tak bermandi2 camni

jorazak said...

sya
hi, hi, bukan setakat arif, mak dia pun boleh mandi - tapi air paling dalam pun rasanya 4 kaki kut.

Ibu Baru said...

wah..bila ada kolam kat taman boye? dh lama giler tak ke sana, boring sana sini boye je.harga tiket brapa?

jorazak said...

ibu baru
itu sebab saya kata ada tarikan baru. kalau tak sebab kolam tu tak kuasa saya ke sana. show silap mata dan pertunjukan buaya pukul 11.30am dan 2.30pm. kalau masuk kat tempat kolam tu adults RM10.00, children RM6.00. kalau tak, RM5.00 dan RM3.00.
ada attraction yg belum siap, mini landmarks, i.e twin-towers, masjid negara etc. mungkin by the time you balik entah apa lagi nak ditambahnya.

Asmara said...

Hari2 lalu pun tak tau ada kolam. Confirm nak kene pegi nih. Budak2 ni bukan boleh nampak pool ke plyground ke. nih lagi2 dua dlm satu. Harga tu ok lah kot. Tq for info.