Tuesday, June 30, 2009

Masih Di Sini

Ya, hari ini hari terakhir Jun 2009. Dan saya masih di sini. Kalau diikutkan masih ada 4 hari lagi untuk tamat cuti saya. Masih tidak cukup dan saya masih perlu di sini. Tak tahulah apa kata putus pada 15 Julai ini. Semoga dilanjutkan...

Kata saya...kita hanya boleh merancang...

4 comments:

sya said...

Tengah fikir .. di sini tu kat mana hagaknya.

jorazak said...

sya
kat mana lagi...kat office bawah Perpustakaan Tun Seri Lanang

blogmaster said...

haa..haa Jo,
tadi aku bayaq kat PPS pakai credit card je (draw duit EPF tapi habis kot lain pulak dah)... aku pun tak ingat dah berapa semester aku bayaq..dan tinggal berapa semester aku dibenarkan. Juga aku pun harap kun fayakun jugak disember ni boleh siapkan draft thesis...

jorazak said...

hassan
1. bukan ke epf bayar terus kat universiti?
2. disember aku punya target untuk submit tapi hopefully aku dapat submit earlier, insyaAllah.
3. bak kata pepatah, kerja bertangguh tak menjadi, kerja beransur tak bertahan...apa-apa pun kena kerja rajin-rajin.