Thursday, July 03, 2008

Bunga... Lagi?

Hi, hi, minta maaf semua, gambar bunga lagik! Ni gambar yang saya ambil semasa trip ke Cameron Highland hujung minggu lepas. Nampak tak harga pokok kaktus bulat tu (gambar no. 5). Layan sekali lagi, yek...


















Kali kedua saya ke sini, baru boleh dapat ambil gambar yang lebih clear. Dulu ambil gambar guna camera handphone aje.

Kata saya...Jangan panggil saya Mat Bunga, ek! Harga kaktus bulat tu tak sanggup saya membayornya - RM100. Lebih baik beli strawberry...

2 comments:

Ibu Baru said...

baru berseri blog berkaler2. camera baru ek...kena la blaja guna supaya jadi pro pastu boleh amik part time amik gambar kawin. amik saya jadik assistant, tukang pegang lampu pun ok gak.

jorazak said...

ibu baru
welcome back! dah masuk broadband? hi, hi, Prof forward-kan your message. bila pulak nak update kisah ibu baru di rantauan tu, ek?
gambar kahwin dah 2 orang, anak buah. ok jugaklah results-nya. tapi tak adalah ambik posing-posing bawah pokok jambu, hi, hi. belum sampai tahap tu.